Identificació
La titular d’aquest lloc web és la Sra./*Sr …………………………. amb NIF…………………., llicenciada/do en farmàcia per la Universitat de……………………………………… i membre del Col·*legi Oficial de *Farmacèutics de Barcelona amb el número…………..
Té el seu domicili en …………………..*Tel…………….. i e-mail ……………………………..
La titular posa a la disposició dels usuaris el present AVÍS LEGAL i dóna compliment a les disposicions la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

Propietat Intel·lectual
La Sra. ……………………………… és la titular en exclusiva els continguts del lloc web www…………………….. : textos, gràfics, imatges, logotips, arxius de programari, colors, estructura, selecció, ordenació i presentació de continguts, programa d’ordinador per a la la seva creació i el seu funcionament; i està totalment prohibida la reproducció total i / o parcial, explotació, distribució, comercialització, comunicació pública i magatzematge d’aquesta pàgina i de qualsevol altre material i / o element que la integri protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual , sense obtenir el consentiment previ de la Titular.
Condicions generals d’ús
L’usuari del lloc web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada en el moment que l’usuari accedeixi al lloc web.
La pàgina web pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar el lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.
Limitació de responsabilitat
La titular no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del lloc web o altres continguts, als quals es pugui accedir a través del mateixa, ni dels danys derivats de la utilització del lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en el lloc web es facilita.
La titular no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del lloc web; tampoc és respon dels danys i perjudicis, que tals elements poguessin ocasionar a l’usuari o tercers.
Aquest lloc web té caràcter informatiu i el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís. La titular es reserva el dret d’actualitzar els continguts del lloc web i eliminar-los, així com de limitar i impedir l’accés a aquests, ja sigui temporal o definitivament, sense previ avís.