El pasado 1 de Junio se celebró una Mesa Redonda organizada por la secció VII, Farmàcia assistencial i comunitària, con el titulo «Els problemes de Salut per Medicaments i la càrrega que suposen pels pacients i pel nostre sistema sanitari». 

Presentó el acto la Dra.  Antònia Mangues, acadèmica numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i directora del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Intervendran como ponentes, la Dra. Ana Juanes. farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i adjunta del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, el Dr. Jesús Ruiz Ramos, farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària i adjunt del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i el Dr. Antoni Gilabert. director Àrea Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Ver video

PONENTE

Dra.Antònia Mangues
Académica numeraria de la Real Academia de Farmacia de Cataluña y directora del Servicio de Farmacia del Hospital de la Santa Cruz y Santo Pablo de Barcelona

FECHA

1 de Junio, 2022
18:30

LUGAR

Real Academia de Farmacia de Cataluña

Sitio web