El dimecres 1 de juny de 2022, es va celebrarar, a la sala d’actes de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, una Taula Rodona organitzada per la secció VII, Farmàcia assistencial i comunitària, amb el títol “Els problemes de Salut per Medicaments i la càrrega que suposen pels pacients i pel nostre sistema sanitari”. 

Va presentar l’acte la Dra.  Antònia Mangues, acadèmica numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i directora del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Intervendran com a ponents, la Dra. Ana Juanes. farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i adjunta del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, el Dr. Jesús Ruiz Ramos, farmacèutic especialista en Farmàcia Hospitalària i adjunt del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i el Dr. Antoni Gilabert. director Àrea Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) .

Veure video

PONENTE

Dra.Antònia Mangues
Acadèmica numerària de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i directora del Servei de Farmàcia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona

FECHA

1 de Juny, 2022
18:30

LUGAR

Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya

Lloc Web